Camera de Comerț și Industrie România-Israel a a prticipat la evenimentul prin care Asociația de afaceri Belgia-România (BEROBA) și-a schimbat statutul în Camera de Comerț Bilaterală. BEROBA a primit acreditarea ca membră a Federației Camerelor de Comerț belgiene în iulie 2017, iar acest lucru marchează o nouă etapă a relațiilor comerciale dintre România și Belgia.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la „Israel - from Start-up Nation to Cyber Nation”, eveniment organizat de Ambasada Israelului în Romania. În deschidere au luat cuvântul Excelența Sa Doamna Tamar Samash, Ambasador și domnul Matan Safran, atașat comercial și șef al Misiunii Economice pentru România și Bulgaria, iar invitatul special a fost domnul Rami Efrati. Evenimentul s-a desfășurat la hotel Intercontinental și o delegație a Camerei de Comerț și Industrie România-Israel condusă de domnul președinte Călin Coșar a participat.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la Reuniunea Anuală a Diplomației Române 2017, care a avut tema „O lume în schimbare: Mizele politicii externe a României”. Ziua a III-a a evenimentului s-a desfășurat la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, iar în deschidere au vorbit domnul Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, domnul Ilan Laufer, ministru pentru Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, domnul Florin Vodiță, consilier de stat din cadrul aparatului de lucru al prim-ministrului, domnul Liviu Voinea, viceguvernator al Băncii Naționale Române.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel în parteneriat cu PRIAevents, sub egida ORDA, a participat la PRIA Registered Trademarks, un eveniment de la care cei implicați au putut învăța de la experții OSIM și de la consultanți tot ceea ce este nevoie pentru protejarea afacerii, despre creativitate și potențialul acesteia pentru fiecare business. Evenimentul a avut loc în dat de 18 iulie, la hotel Radisson Blu.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost partener la cursul „Introduction to Machine Learning” organizat de trust-ul de presă Agora și compania israeliană Logtel. Acest curs a oferit informații necesare pentru a înțelege mediul științific informațional. Prezentarea a fost făcută de domnul Dani Livine, lector la compania Logtel, care are o experiență de peste 20 de ani în diverse companii high tech. 

Citește mai departe...

Camera de Comerţ şi Industrie România-Israel în parteneriat cu PRIAevents, sub egida ORDA, a participat la PRIA Copyright and Intellectual Property, un eveniment complet dedicat în special drepturilor de autor şi drepturilor conexe. Conferinţa a avut loc în data de 29 iunie 2016, la hotel Radisson Blu, Sala Atlas, București.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a organizat, în parteneriat cu Ambasada Statului Israel în România și Ministerul Economiei și Industriei din Israel, un eveniment prilejuit de vizita în România a unei delegații a Asociației Barourilor din Israel formată din 54 de membrii. La această întâlnire am avut plăcerea să avem invitați speciali, reprezentanți ai Ambasadei Israelului în România în frunte cu Excelența Sa doamna Ambasador Tamar Samash și reprezentanți ai mediilor de afaceri din România și Israel. 

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost partener la ediția a IV-a a proiectului european „Podurile toleranței”, desfășurat în data de 14 iunie 2017, în Aula Academiei Române. Acesta s-a desfășurat pentru prima dată în anul 2013 și se adresează minorităților evreiești, rome și tătare din România, elevilor și reprezentanților din administrația publică locală. Obiectivele proiectului sunt educarea tinerii generații pentru participarea la activități culturale care promovează cultura toleranței, combaterea discriminării și antisemitismului și păstrarea memoriei Holocaustului.

Citește mai departe...

Camera de Comerț România-Israel a fost Headline Partner la „Blockcon Disruptive Innovation”, eveniment care s-a desfășurat în data de 8 iunie 2017 la CCIR Business Center. În cadrul acestuia compania COSS a prezentat platforma multifuncțională Crypto One Step Solution, care acoperă nevoile utilizatorilor de criptomonede. Discuțiile s-au focusat pe criptomoneda VEROS și au fost prezenți un grup de specialiști internaționali care și-au prezentat cunoștințele despre piețele bazate pe tehnologie și criptosecuritate.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la conferința „Israel: 69 de ani de independență”, organizată de Fundația Universitară a Mării Negre (FUMN) și de Ambasada Israelului în România. Moderator a fost domnul președinte al FUMN dan Dungaciu. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Ambasadei Israelului în România, Excelența Sa doamna Tamar Samash, Ambasador, doamna Andreea Păstîrnac, ministru pentru Românii de Pretutindeni, o delegație a Camerei de Comerț și Industrie România-Israel condusă de domnul președinte Călin Coșar, dar și mulți reprezentanți ai mediilor din România și Israel.

Citește mai departe...

Rata de schimb

FreeCurrencyRates.com

Informații utile

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel, în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, au organizat o masă rotundă care a avut ca scop identificarea...

Evenimente

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a a prticipat la evenimentul prin care Asociația de afaceri Belgia-România (BEROBA) și-a schimbat statutul în Camera de Comerț Bilaterală. BEROBA a...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Parte a programului de dialog cu autoritățile centrale, marți, 19 septembrie 2017, a avut loc "Business Breakfast-ul" care l-a avut ca invitat special pe domnul Petre Daea, ministrul Agriculturii și...