Camera de Comerț și Industrie România-Israel a găzduit conferința strategică „România față-n față cu Re-Acțiunea GDPR”. Acest eveniment a fost organizat de APAP în parteneriat cu SISA prin Departamentul de Intelligence și Consultanță în Securitatea Privată și s-a adreseat factorilor decizionali din domeniile: Telecom, Utilități Publice, Farmaceutic, Bancar, Servicii Financiare, Comerț cu amănuntul, E-commerce, Manufacturiă, Call Centers, Marketing, Media, Sector Public, Petrol și Gaze, Securitate, alte servicii.

În cadrul Misiunii Economice a Camerei de Comerț și Industrie România – Israel din noiembrie 2017, delegația condusă de domnul Președinte Călin Coșar a avut deosebita plăcere de a participa în data de 27 noiembrie 2017 la sărbătorirea Zilei Naționale a României, în Tel-Aviv, Israel. Recepția de la Muzeul de Arte din Tel-Aviv a fost organizată de Ambasada României în Israel.

Camera de Comerţ şi Industrie România-Israel a fost parteneră în cadrul evenimentului ,,Food & Beverages Industry in Romania” organizat de către Camera Bilaterală de Comerţ Română-Elenă împreună cu Ambasada Republicii Elene la Bucureşti, din data de 22 noiembrie 2017 la Radisson Hotel Bucureşti, începând cu ora 9:00 şi încheindu-se cu un prânz tradiţional grecesc la ora 19:00.

Camera de Comerţ şi Industrie România Israel a participat la Conferinţa Cybersecurity Experience, care a avut loc pe data de 17 Noiembrie 2017. Subiectul principal al discuţiei a fost viitorul securităţii informaţionale în România văzută din perspectiva experţilor în domeniu.

Camera de Comerţ şi Industrie România Israel a fost partener la conferinţa PRIA Public Procurement organizată de PRIAevents pe data de 8 noiembrie 2017 la Radisson Blu Bucureşti.

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a fost partener la evenimentul organizat de Business Review, Foreign Investors Summit, care a avut loc în perioada 31 octombrie - 2 noiembrie la Sheraton Bucharest Hotel. Ajuns la cea de-a patra ediție, summitul Business Review s-a desfășoară pe parcursul a trei zile pline de prezentări, dezbateri și propuneri pentru a construi un mediu de afaceri mai bun și o Românie capabila să atragă și să susțină investitorii, locali sau internaționali.

Camera de Comerţ si Industrie România-Israel a fost partener în cadrul celei de a II-a ediții a galei Smart City Industry Awards 2017. Evenimentul SCIA 2017 a avut loc pe data de 19 octombrie ora 18:30 la CCIR Business Center – Camera de Comerț și Industrie a României.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Informații utile

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerţ şi Industrie România-Israel a fost parteneră în cadrul evenimentului Back 2 Business din data de 9 noiembrie 2017 la Crowne Plaza Bucureşti. 

Evenimente

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a găzduit conferința strategică „România față-n față cu Re-Acțiunea GDPR”. Acest eveniment a fost organizat de APAP în parteneriat cu SISA prin...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Parte a programului de dialog cu autoritățile centrale, marți, 19 septembrie 2017, a avut loc "Business Breakfast-ul" care l-a avut ca invitat special pe domnul Petre Daea, ministrul Agriculturii și...