Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din România. Produsele lor au la bază ingrediente active din medicina tradițională chineză și sunt vândute în Israel, SUA, Asia și Europa. 

Citește mai departe...

Firmă israeliană, producător și exportator mondial de chei tubulare, chei inelare, chei reglabile și multe altele, dorește să deschidă în România o fabrică. Este necesară forță de muncă specializată în operare CNC și specialiști turnătorie. Așteptăm implicarea dumneavoastră. Nu acceptă intermediari și nu percepem comision.

Citește mai departe...

Căutăm producator de SIP (panouri structurale/portante termoizolante / Structural Insulated Panel) pentru export în Israel. Firmele interesate să exporte în Israel astfel de produse sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.
Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România.

Citește mai departe...

Una dintre cele mai mari companii de import pentru articole de casă şi ustensile de bucătărie din Israel este interesată să cumpere, direct din fabricile româneşti, vase emailate si alte produse pentru bucătărie. Firmele interesate să exporte în Israel astfel de produse sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.

Citește mai departe...

Firmă din Israel dorește să preia în arendă între 10 000 si 20 000 hectare teren agricol, în România, pentru grâu si porumb. Firmele sau persoanele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.

Această oportunitate o adresăm exclusiv proprietarilor din România pe care îi  punem în legatură directă cu clientul din Israel. Nu acceptăm intermediari și nu percepem comision.

Citește mai departe...

Dulgherie din Israel dorește să importe din România lemn. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.

Citește mai departe...

Designer israelian de rochii de mireasă caută fabrică de confecții textile în Romania pentru producție și export în Israel. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.

Citește mai departe...

Căutăm producator de soia din România pentru export în Israel. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email. Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România pe care îi punem în legatură directă cu clientul din Israel. 

Citește mai departe...

Căutăm producător de porumb din România pentru export în Israel. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email. Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România pe care îi punem în legatură directă cu clientul din Israel. 

Citește mai departe...

Căutăm producător de grâu din România pentru export în Israel. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.
Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România pe care îi punem în legatură directă cu clientul din Israel. 

Citește mai departe...

Firmă producătoare de schimbătoare de căldură din Israel dorește să-și externalizeze o parte din producție în România. Firmele interesate sunt invitate să ne contacteze telefonic sau prin email.
Această oportunitate o adresăm exclusiv producătorilor din România pe care îi punem în legatură directă cu clientul din Israel. 

Citește mai departe...

Rata de schimb

FreeCurrencyRates.com

Informații utile

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel, în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, au organizat o masă rotundă care a avut ca scop identificarea...

Evenimente

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a a prticipat la evenimentul prin care Asociația de afaceri Belgia-România (BEROBA) și-a schimbat statutul în Camera de Comerț Bilaterală. BEROBA a...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Parte a programului de dialog cu autoritățile centrale, marți, 19 septembrie 2017, a avut loc "Business Breakfast-ul" care l-a avut ca invitat special pe domnul Petre Daea, ministrul Agriculturii și...