Camera de Comerț și Industrie România-Israel, în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, au organizat o masă rotundă care a avut ca scop identificarea oportunităților de colaborarea dintre mediul de afaceri român și cel israelian. La eveniment au participat reprezentantul Ambasadei Israelului în România, domnul atașat economic Matan Safran, domnul prefect Eduard-Andrei Popica, alături de reprezentanți ai Consiliului Județean Vaslui, ai autorităților publice locale și ai mediului de afaceri vasluian și primarii din principalele localități ale județului.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel România-Israel alături de ELI-NP au organizat o vizită la unitatea de fizică nucleară din Măgurele care găzduiește unul dintre cele mai puternice lasere din lume. În cadrul evenimentului s-au prezentat componentele Infrastructurii Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP), și anume un sistem laser de putere ultra înaltă și un fascicul de radiație γ foarte intens și strălucitor. Această infrastructură va crea un nou laborator european cu o gamă foarte largă de domenii științifice (fizica fundamentală de frontieră, fizica nucleară și astrofizică) și aplicații în domeniul materialelor nucleare, gestionarea deșeuilor radioactive, știința materialelor și științele vieții. 

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la pregătirea înfrățirii orașului Bușteni (România) cu orașul Ariel (Israel). La întâlnire au participat: domnul primar Ghiță Irinel, domnul viceprimar Nae Savel, alături de delegația oficială a orașului Ariel condusă de domnul primar Eliyahu Shaviro și delegația Camerei de Comerț și Industrie România Israel.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a vizitat ferma de bovine De-Levie, situată în județul Timiș, satul Grabați. Ferma reprezintă o investiție israeliană majoră, în cadrul acesteia fiind crescute peste 25.000 de bovine, număr care a crescut în urma achiziționării unei ferme vecine. Animalele sunt exportate în Israel, România devenind un important exportator de carne de vită de calitate superioară pentru Israel. La vizită au participat reprezentanți ai Ambasadei Israelului în România, domnul Matan Safran, atașat economic și delegația Camerei de Comerț și Industrie România-Israel condusă de domnul președinte Călin Coșar.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la o întâlnire de lucru la Consiliul Județean Timiș. Au fost prezenți reprezentanți ai departamentului economic al Ambasadei Israelului în România, domnul Matan Safran, atașat economic, doamna Florica Chiriță, director general al Camerei de Comerț și Industrie Timiș și o delegație a Camerei de Comerț și Industrie România-Israel condusă de domnul președinte Călin Coșar.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la cea de-a șaptea ediție AgriPlanta-RomAgroTec 2017, eveniment care a avut loc la Fundulea, județul Călărași, în perioada 18-21 mai 2017. Expoziția a fost dezvoltată ca platformă de comunicare și networking pentru profesioniștii din agricultură, oferind oportunități de parteneriate durabile și s-a desfășurat pe o suprafață de 30 de hectare teren arabil. În cadrul acestui eveniment au avut loc demonstrații cu mașini agricole, au fost prezentate loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole și au existat standuri expoziționale (utilaje și echipamente agricole, sămânță, îngrășăminte și fertilizatori). Au fost prezenți peste 150 de expozanți din peste 17 țări.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la inaugurarea primului stand oficial al Israelului în România, desfășurat în cadrul Romexpo Busurești. Inaugurarea s-a desfășurat în prezența Excelenței Sale doamna Tamar Samash, Ambasador al Israelului în România și a reprezentanților Ministerului de Turism din Israel.

Citește mai departe...

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a participat la evenimentul Back 2 Business, care a reunit comunitatea internațională și comunitatea de business locală, prin participarea celor mai importante camere de comerț bilaterale. Evenimentul a reunit peste 400 de persoane din mediul de afaceri și a oferit oportunitatea formării unor noi prospecți și parteneriate. 

Citește mai departe...

Statul Israel a fost invitatul de onoare al Salonului Internațional de Carte Bookfest – ediția 2016. Participarea Israelului s-a desfășurat sub motto-ul „Never Stop Dreaming” și a favorizat publicului român întâlnirea cu șase dintre cei mai apreciați autori israelieni: Zerya Shalev, Fania Oz-Salzberger, Meir Shalev, Dror Mishani, Gil Hovav și Rony Oren. Standul Israelului a fost realizat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe din Israel și al Camerei de Comerț și Industrie România-Israel. 

Citește mai departe...

Delegația Camerei de Comerț și Industrie România-Israel, condusă de domnul președinte Călin Coșar, a vizitat Expoziția Internațională Homeland Security 2014  din Tel Aviv. Evenimentul s-a focusat pe prezentarea problemelor care amenință securitatea națională și cum pot fi acestea rezolvate. Principalele subiecte de pe agenda evenimentului au fost securitatea cibernetică, protecția infrastructurilor care pot deveni ținta unor atacuri, pregătirea și managementul situațiilor de urgență. 

Citește mai departe...

Rata de schimb

FreeCurrencyRates.com

Informații utile

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerț și Industrie România-Israel, în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, au organizat o masă rotundă care a avut ca scop identificarea...

Evenimente

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a a prticipat la evenimentul prin care Asociația de afaceri Belgia-România (BEROBA) și-a schimbat statutul în Camera de Comerț Bilaterală. BEROBA a...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Parte a programului de dialog cu autoritățile centrale, marți, 19 septembrie 2017, a avut loc "Business Breakfast-ul" care l-a avut ca invitat special pe domnul Petre Daea, ministrul Agriculturii și...