Raul Iordan, in care Ioan Botezatorul l-a botezat pe Iisus din Nazaret, este un rau in partea de sud-vest a Asiei, ce se varsa in Marea Moarta. Este considerat a fi unul dintre cele mai sacre rauri din lume. Isi are obarsia la aproximativ 200 de metri deasupra nivelului marii, pe pantele muntelui Hermon, in Israel. Isi gaseste sfarsitul in cel mai jos punct din lume, Marea Moarta, situata la 420 metri sub nivelul marii. De-a lungul cursului sau, Iordanul alimenteaza doua lacuri: Hula (acum aproape secat) si Marea Galileii. De la aceasta din urma si pana la Marea Moarta, Iordanul strabate serpuind 230 de kilometri, acoperind doar 105 kilometri in linie dreapta.

Constructia cartierelor Orasului Nou evreiesc a inceput la sfarsitul secolului al 19-lea. Unele dintre cartiere au pastrat farmecul lor original pitoresc si ratacind printre case este o adevarata placere.
Tinerii care doresc sa iasa seara vor iubi principalele regiuni din Ierusalim cu  viata de noapte: colonia germana, mallul pietonal Ben Yehuda, Nakhalat Shiv'a, strada Shlomtsiyon HaMalka si Compusul Rus.

Marea Galileei (cunoscuta si ca Lacul Tiberiada, si Lacul Ghenizaret, Lacul Kinneret, Marea Tiberiadei) este un lac de apa dulce, situat in nord-estul Israelului, la vest de Inaltimile Golan. Este lacul de apa dulce cel mai jos de pe pamant, si pe locul 2 dupa Marea Moarta (care este de fapt un lac sarat). Lacul este alimentat partial de izvoare subterane, cel mai important contribuitor fiind insa raul Iordan care apoi curge spre sud prin Valea Iordanului revarsandu-se in Marea Moarta.

Apa, dulce sau sarata, la hotel sau pe plaja din apropiere, si vietatile marine reprezinta atractia principala a orasului Eilat.

Statiunea de pe malul Marii Rosii este un loc de evadare grozav pe parcursul intregului an. Marea, care este rece pentru cei mai multi dintre Israelieni, este o atractie pentru cei obisnuiti cu temperaturile oceanului Atlantic ... Observatorul subacvatic Coral World, parcul marin al observatorului subacvatic, cu faimoasa sa exhibitie a cuibaritului broastelor testoase, si reciful delfinilor sunt printre atractiile acestui oras unic. Atunci cand veti face o pauza de la soare si nisip, va puteti amuza la Oceanarium, un teatru destinat sa dea impresia "ca sunteti acolo", ud si sub apa, prin intermediul unui film, numai bun pentru distractia in familie.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedIn

Informații utile

Oportunități

Companie israeliană, producătoare de cosmetice care tratează problemele pielii (acnee, psoriazis, dermatită atopică, seboree), își dorește un parteneriat cu o firmă producătoare similară din...

Târguri Expoziții Deplasări

Camera de Comerţ şi Industrie România-Israel a fost parteneră în cadrul evenimentului Back 2 Business din data de 9 noiembrie 2017 la Crowne Plaza Bucureşti. 

Evenimente

Camera de Comerț și Industrie România-Israel a găzduit conferința strategică „România față-n față cu Re-Acțiunea GDPR”. Acest eveniment a fost organizat de APAP în parteneriat cu SISA prin...
More inEvenimente  

Dialog cu autoritățile

Parte a programului de dialog cu autoritățile centrale, marți, 19 septembrie 2017, a avut loc "Business Breakfast-ul" care l-a avut ca invitat special pe domnul Petre Daea, ministrul Agriculturii și...